Közlemény. A PAOSZ Passzívház Magyarország Egyesület néven működik a továbbiakban

Híreink - 2016. 09. 29. 11:07

Közlemény

A 2009-ben megalakult Passzívházépítők Országos Szövetsége (PAOSZ) a jogszabályváltozás következtében kötelezően előírt névmódosítását követően Passzívház Magyarország Egyesület néven működik a továbbiakban. A Passzívház Magyarország Egyesület hivatalos rövidítése PHM (Passzívház Magyarország). Angol elnevezése Passive House Hungary Association (angol rövidítés PHHu).

passzivhaz_magyarorszag_egyesulet

Szerző: Passzívház Magyarország Egyesület

Az egyesület továbbra is a Nemzetközi Passzívház Szövetség (International Passive House Association, rövidítve iPHA) magyar tagja. Célja változatlanul a környezettudatos, fenntartható tudományos megoldások és technológiai ismeretek terjesztése, és ezáltal a környezetvédelem elősegítése. Célja továbbá a passzívházas építkezés meghonosítása Magyarországon a már meglevő eredmények és megoldások terjesztése, új környezetbarát megoldások kifejlesztése, a környezettudatosság iránti társadalmi felelősség ösztönzése.

Oktatási, képzési, kutatási és fejlesztési programok szervezésével elősegíti a környezettudatos technikák fejlődését. Mindezek érdekében együttműködés kialakítására törekszik más hasonló tevékenységet végző szakmai, érdekképviseleti, társadalmi és kormányzati szervekkel.

Passzívház Magyarország Egyesület

Szakmai partnereink/Our partners

passivhaustagung2017

5267_PHI.jpg