Passzívházat mindenkinek! Bécsben rendezik meg jövőre a 21. Nemzetközi Passzívház Konferenciát

Események - 2016. 06. 28. 22:35

A 21. Nemzetközi Passzívház Konferenciának kivételesen nem német város, hanem az osztrák főváros ad otthont. A 2017-es szakmai seregszemle mottója: Passzívházat mindenkinek!

- Az z osztrák főváros kiemelkedő eredményeket ért el az energiahatékony építésben, nagy elkötelezettje a passzívház-technológiának - fogalmazott dr. Wolfgang Feist fizikusprofesszor, a német Passzívház Intézet alapító-igazgatója, a passzívház-szabvány megalkotója.

Szerző: PAOSZ

A Nemzetközi Passzívház Konferenciára évről évre a világ minden tájáról érkeznek szakértők, hogy hiteles forrásból tájékozódjanak az energiahatékony építéssel, a passzívház-szabvánnyal kapcsolatos újdonságokról és az aktuális eredményekről; a konferenciát kísérő szakkiállításon innovatív minősített passzívház-komponenseket mutatnak be, emellett passzívház látogatásokat is szerveznek, melynek során a konferenciának otthont adó város vagy vonzáskörzetének kiemelkedő passzívház-minőségű épületeit mutatják be.

Bécs úttörő szerepet vállalt a kiemelten energiahatékony építésben, az utóbbi években nemcsak lakónegyedek, hanem példaértékű köz- és irodaépületek is létesültek a technológia alkalmazásával.

A 21. Nemzetközi Passzívház Konferencia mottója - Passzívházat mindenkinek! - nemcsak a világszerte bővülő passzívház állományra utal, hanem arra is, hogy az energiahatékony építési szabvány minden épülettípusra alkalmazható, minden éghajlaton működőképes, azaz jelentős mértékben képes csökkenteni az épületüzemeltetési (fűtési, hűtési, primer energia) költségeket.

www.passivhaustagung.de

Szakmai partnereink/Our partners

passivhaustagung2017

5267_PHI.jpg

8777_iPHA.JPG

6219_2565_EnergiePlanerTeam4907_logo_ept.png

Minősített Passzívház Tervező képzés

6495_PHAR.png

4675_logo.JPG

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...