Új passzívház-komponensek a Construmán

Passzívház komponensek - 2013. 04. 15. 11:26

A 2013. április 10-14. között megrendezett budapesti Construmán szinte minden kiállítói standon az energiahatékonyság, energia-visszanyerés és megújuló energiák témája köszönt vissza. Az energiaforradalom hajtómotorja, a passzívház-technológia egyre inkább meghódítja a piacot, a megújuló energiával ötvözve pedig a zéróenergiás építészet korszakát hozza el.

Szerző: PAOSZ

A magyar piac úttörő vállalkozásai bemutatták legújabb termékeiket. Figyelemreméltóak a Helios hővisszanyerős szellőztetőrendszer újdonságai, emellett két passzívház-komponensről érdemes külön említést tenni:

- Az Internorm KF 500 műanyag ablaka elnyerte a 2013-as Construma-díjat. Extrája az I-tec szellőzés, integrált motorikus szellőztetés hőcserélővel (86 % hatásfok) és pollenszűrővel. Információk a termékről >>

- A Construmán is bemutatkozott az első, magyar fejlesztésű és gyártású minősített passzívház bejárati ajtó. "Korábban hiány mutatkozott egy olyan bejárati ajtóra, amely eleget tesz a német Passzívház Intézet szigorú kritériumainak, prémium kategóriás megjelenést nyújt, emellett biztonságtechnikai szempontból is megbízható. A kemény munkának, az innovációnak és a fiatalos lendületnek köszönhetően a fejlesztés során olyan terméket sikerült létrehoznunk, amely nem csak teljesítette hanem túlszárnyalta várakozásainkat, új kategóriát teremtett a bejárati ajtók piacán" - olvasható Miskolczy Imre fejlesztő, illetve a termék Icotherm weboldalán.

Szakmai partnereink/Our partners

passivhaustagung2017

5267_PHI.jpg

8777_iPHA.JPG

6219_2565_EnergiePlanerTeam4907_logo_ept.png

Minősített Passzívház Tervező képzés

6495_PHAR.png

4675_logo.JPG

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...